Fonko Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, potrzebuje tak jak w temacie laptopa ktory bedzie uzywany do ogladania filmow,pracy w offcie i typowych zadan biurowych. Cena maksymalna w granicach 2100 zl.Bardzo prosze o wasze sugestie poniewaz kompletnie nie znam sie na laptopach Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Fonko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wiem, że każda sroka swój ogonek chwali, ale ja bym licytował to. http://allegro.pl/item1000193272_sony_vaio_model_vgn_nw21mf_torba.html Mam wersję z trochę mocniejszymi bebehami i jestem zadowolony w 110%. Lapek bardzo ładny, solidnie wykonany, cichy, ze świetną klawiaturą i bez wad. Do tego uniwersalny i o rozsądnie wydajny. Jak wyrwiesz w dobrej cenie, to będziesz bardzo zadowolony. To że laptop nie jest prosto ze sklepu, tylko ktoś go miał przez miesiąc to zaleta, bo cena od razu idzie w dół a śladów użytkowania nie będzie. Poza tym ma gwarancje renomowanej sieci, a nie jakiegoś koleżki z allegro. Ja w ten sposób kupiłem lapka o wartości 3300 za 2600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Też mogę polecić tego sony , ma naprawdę soczyste kolorki. Używałem takiego 2 miechy tyle że SF z lepszym procem , teraz córka też sobie chwali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Do tej ceny proponowałbym jeszcze Acera 4810-idealny do zastosowań biurowych oraz pracy. Jeżeli jednak nie masz przekonania do tej marki to popatrz na Lenovo G550 T4300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...