tz81 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 witam, mam powazny problem z moim sdi, polacze sie i ok 30-40min dziala spoko, pozniej zaczynaja sie wysypywac bledy i jak dojdzie do ok 140 bledow to polaczenie zostaje zerwane, mam winde xp prof. z latka sp xp1a, wiec talatka ktora miala poprawiac stabilnosc systemow xp i 2000 jest uznana za stara i nie moge jej zainstalowac, moze cos poradzicie? Pozdrawiam Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Może powiesz jakie błędy? Poza tym nie wiem po co łatki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 bledy podczas transmisji, stan polaczenia, sypia sie po jakims czasie, moze ich byc 10 albo 110 i sdi sie rozlacza, ustwialem to sdi juz na rozne spospy i ciagle to samo, nie ma szans zeby nie zrywalo polaczenia, musze wymyslic cos innego moze win nt, albo cos? moze 2003, nie wiem, ale jestem bardzo zly na to pudlo. a latki mialy zapobiegac wieszaniu sie winxp podczas duzego obciazenia sdi. tyle wiem, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Poszukaj tutaj - link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 A może napiszesz jakie _konkretnie_ masz błędy? Z podaniem komunikatu np. z logowania ppp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 sdi loguje sie normalnie, dopeiro, jak juz polaczenie jest ustanowione, to zaczynaja co jakis czas wyskakiwac bledy transmisji danych np: tteraz mam jzu 64bledy, a polaczenie odziwo juz trfa od 2 godzin, normalnie to 30min nie idzie utrzymac, czytalem gdzies ze te bledy to w sumie nie przeszkadadzaja i powstaja tylko wtedy jak sdi sie usypia, albo podczas dzialania emula i innych jak nic sie nie sciaga to sdi spi i juz sie nie budzi. u mnie jest tak ze nawet jak sciagam max 11kb/s to czasem potrafi sie zatrzymac transfer zero w jedna i druga strone, mam ustawienie bezczynnosci 1min i pozniej polacznie sie samo resetuje, tak mysle czy jesli ustawie bezczynnosc na nigdy to czy sdi potrafi sie jeszcze obudzic??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...