Jabar83 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 www.esky.pl Ja do Toronto za pierwszym razem szukałem tutaj. Podaje różne linie do wyboru. Nie zawsze LOT bywa najtańszy. Ale tak od 1500 z tego co widze w obie strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Drogo ;( W tym roku latalem juz 2x w to i spowrotem za 750-900zl Czarter tylko raz z polski, fakt ze polaczenia mieszane i czasem musze spedzic do 10-12h na lotnisku jak ostatnio w bergamo (milan), ale nigdzie mi sie nie spieszy. Mieszkanie nie ucieknie. Tak sie zastanawiam, czy sa moze jakies wyszukiwarki wolnych miejsc na czarterach biur turystycznych? Bo szukac w kazdym biurze to masakra, ceny czasem super i przelot bezposredni tylko znajdz dziada. Edytowane 24 Maja 2013 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) To zależy od okresu jaki wybierzesz. Ja za bilet do Kanady płaciłem 3400 zł 3 lata temu. Ale leciałem w czerwcu. Rok temu zapłaciłem już tylko 2500, ale wtedy z kolei leciałem w maju. Sprawdzaj też u danego przewoźnika na ich stronach. Esky czasem podaje przykładowe połączenia. Ale nie spodziewaj się że nagle trafisz w obie strony za 900zł. Jak już to jakaś promocja. Edytowane 24 Maja 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...