Sniper ^^ Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam mam Snipera wszystko pięknie chodzi ale, daje gra sieciowa tam sobie wyszukuje jakies serwery i tak : wczoraj chcialem wlaczyc to pisalo tak : Przekroczono limit łączenia z hostem i tak 15 minut, wiec mowie sprobuje jutro, i dzisiaj prosze : wlaczam sobie serwer , czekam, czekam, czekam i tu mi sie Sniper wyłącza co mam robic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Witam , mam pewien problem z ta gra . Gdy wlaczam ja to moja karta nie chce przejsc w tryb 3D , mial moze ktos cos takiego ? Dzieje sie tak tylko w tej grze. ps. Jeżeli ktoś miał by podobny problem oto rozwiazanie: Wchodzimy do "d:\Sniper Ghost Warrior\Game\out\Settings" czy gdzie jest zainstalowana ta gra Otwieramy notatnik i 'łapiemy' za plik o nazwie 'Video' i upuszczamy na notatniku !Resolution(i,i) !WindowOffset(i,i) !Monitor(i) // -1 primary monitor !BPP(i) !FSAA(i) // Full Screen AntiAliasing, 0 - none, higher is better !TexBPP(i) !TextureQuality(s) // VeryLow, Low, High !Filtering(s) // Bilinear, Trilinear, Anisotropic, AnisotropicTrilinear !GammaFloat(f) !MaxRefresh(i) !Shadows(s) // Low, High !ShadowMapSize(i) !Lightmaps() !Fullscreen() !VSync() // enable vertical sync !MaterialQuality(i) // lower is better !WaterQuality(i) // lower is better !GrassQuality(i) // lower is better !FXQuality(i) // higher is better !FXFadeLevel(i) // 0-4 (lower is better) !EnvQuality(s) // FullDynamic, RareDynamic, Static !ShaderPath(i) // 0 - 1.1, 1 - 1.4, 2 - 2.0, 3 - 3.0, 4 - x360, 5 - 4.0, 6 - ps3 !PostProcess(s) // Simple, Normal !DisplayDeviceType(i,f,f,f,f) //device type (LCD TV etc.): 0 - default !Curves(s) // curves texure Resolution(1680,1050) Monitor(0) BPP(24) FSAA(0) TexBPP(32) TextureQuality("High") Filtering("Anisotropic") Shadows("High") ShadowMapSize(512) Lightmaps() GammaFloat(1.00) MaxRefresh(60) MaterialQuality(0) FXQuality(3) FXFadeLevel(2) WaterQuality(0) GrassQuality(0) EnvQuality("RareDynamic") ShaderPath(3) Postprocess("Normal") DisplayDeviceType(0,0.000000,1.000000,1.000000,1.000000) W drugiej kolumnie należy dopisać Fullscreen() , potem zapisać plik i uruchomić gre , wtedy powinno działać wszystko poprawnie. Edytowane 12 Marca 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 co za porazka, siedze w krzachorach, obok koles ktory mnie nie widzi, a z kilkunastu metrow inny koles pruje do mnie z km :lol: niby tryb stealth, strzelasz do jednego goscia ktory stoi sam z cichej snajperki az tu nagle dostajesz serie od 10 zolnierzy wyrastajaych spod ziemi, brak skladu i ladu, gra ponizej sredniej, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...