Pan_Borowik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam! Skończyła mi się gwarancja na zasilacz, taki jak w podpisie. Ogólnie jestem z niego zadowolony, jednak dwa 80mm wentyle które w nim siedzą zawsze mnie irytowały (jedyny słyszalny element w tej chwili, wentylatory na chłodnicy są duużo bardziej ciche. Więc powstaje pytanie - czy może ktoś polecić ciche wentyle 80mm, które będą w stanie zastąpić te umieszczone obecnie w moim zasilaczu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ARCTIC FAN PRO 2 TC B.CICHY+CZ.TEM.REG.OBR.10dB FV (1011779022) - Aukcje internetowe Allegro Używam w dwóch zasilaczach i jest całkowita cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zależy jaką kwotę chcesz przeznaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Myślałem tak do 100zł za dwa wentylatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 W dziale dotyczącym zasilaczy masz kilka wątków o Fanswapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...