Skocz do zawartości
Gość Gumis1983

laptop dla kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

jaki laptop dla kobiety do 3000

co do wymagań o ktorych zapomniałem głównie oglądanie filmów słuchanie muzyki obsługi worlda typowy laptop dla studentki czasem gier bez wodotrysków różowej obudowy itp

Edytowane przez gumis1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie podepne...

Siostra chce kupic lapatoka...

Przeznaczenie jego to raczej ogolne skierowane w strone multimediow tzn ogladanie filmow i sluchanie muzyki. Jak to kobieta dla niej duza role odgrywa wyglad wiec chce tez cos ladnego :lol2:

Co powiecie o tym Sony Vaio VPC-EB1S1E/WI

Mial ktos z tym doczynienia? Doszly mnie sluchy ze akumulatory slychac tzn piszcza =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu masz taniej tego sony tyle że czarny:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/opis-sony-vaio-vpc-eb1s1e-bj-w7hp.bhtml#content_3c

Baterie to raczej nie piszczą jak juz coś piszczy to cewki w przetwornicach.

Jak kupowałem swojego F11 to też były opinie że coś popiskuje ... a u mnie cisza.

Poszukaj jeszcze recenzji , ale moim zdaniem lapek ok.Siostra będzie zadowolona.

Ujeżdzam dwa Sony i oba rewelka się sprawują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jakim przedziale cenowym ma byc laptop dla siostry?? Jeżeli chodzi o ten model Sony,to nie mam do niego zastrzeżeń,czytałem pozytywne opinie na jego temat a jeżeli chodzi o piszczenie to zależy od konkretnego przypadku,nie można generalizowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=48725

A jak koniecznie ma byc za 4k:

http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=52483

IMHO culvy to swietne komputery dla typowego usera. Proca do office'a , prostych gier, filmow itp starczy, grafika jest do lekkiego popykania, do tego lekkie i potrafia pracowac 6-7h na baterii (office+net).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Budzet to ok 4000 pln

Hmm przy 4k to niech się zastanowi mocno na F11 sonego z matrycą 16,4" FullHD .Mozna go za 3900 już wyrwać.

Oczywiście w przypadku gdy nie szuka sprzetu typowo mobilnego , ale jak lapek jest mało noszony to zdecydowanie polecam.

Do pracy w excelu pełne HD w moim przypadku ratuje mi życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kusiek4

Witaj, moim zdaniem mógłbyś zagłębić się w ofertę dell'a na stronie www.kuplaptopa.pl. Znajdziesz tam przeróżną ofertę od małych, eleganckich 13 calowych laptopów (np Vostro V13, dla kobiety jak najbardziej) poprzez kolorową linię Studio z seri 15, 17, aż do gustownych XPS'ów również w różnych kolorach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi