stiliKKS Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie wiem czy dobrze piszę,czy to dobry dział, ale zaryzykuje. Witam mam zamiar kupić sobie obudową do max 115zł. I obserwuje dwie: 1.Gigabyte Luxo (mój pewniak, ale tam podobno zasilacz montuje sie na dole i się tego boje). 2.Tacens Thylon (nie wiem czy lepsza od Luxo) Proszę doradzcie mi to b.ważne. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Z tych dwóch lepiej wykonany jest Gigabyte... czemu tak boisz się zasilacza na dole ? Ewentualnie jak możesz te ~15zł dołożyć, to looknij na któregoś Cooler Mastera Elite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W ram.net.pl jest CM Elite za ~110zł. Zasilacz na dole to lepsze rozwiązanie od zasilacza na górze, ponieważ zasilacz nie bierze gorącego powietrza z budy tylko chłodniejsze z zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...