pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Jaki polecilibyście tani zestaw WC do Athlona XP 2800+, którego chcę pocisnąć do 3200+ lub więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Dwie alternatywy: - http://mcs.pc.pl - http://bloki.republika.pl Najtanszy bedzie jak go sam zlozysz :) A i nie zadawaj pytania o CPC (chcesz wiedziec czemu to pisze, poszukaj :)) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 CPC :D oczywiście żart. Naj lepiej samemu złożyć sobie cały zestawik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Co jet lepsze do podkręcenia tego procka porządny cooler czy WC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 A jak myslisz co lepiej chlodzi woda czy powietrze ? Mozesz sobie kupic V11 i siedziec jak przy odkurzaczu... Twoj wybor. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Polecam TEN zestaw- tani i w miarę wydajny. Oczywista wydajniejszy złożył byś sam (jeśli masz o tym pojęcie)- ale jeżeli Ci się nie chce lub nie potrafisz- bierz tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Polecam TEN zestaw- tani i w miarę wydajny. Oczywista wydajniejszy złożył byś sam (jeśli masz o tym pojęcie)- ale jeżeli Ci się nie chce lub nie potrafisz- bierz tego. Ja sie Johnego boje ;/ Jesli nie stac mnie na cos dobreg , to poprostu nie kupuje ;/ Ja proponowalbym dorzucic pare zlotych wiecej - zestaw od mate'a z SEv1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Polecam TEN zestaw- tani i w miarę wydajny. Oczywista wydajniejszy złożył byś sam (jeśli masz o tym pojęcie)- ale jeżeli Ci się nie chce lub nie potrafisz- bierz tego. Mysle, ze jest to dobra propozycja. Tak naprawde to ma on dobra wydajnosc w stosunku do ceny - niporownywalnie lepsza niz CPC. Johny okazal sie byc uczciwym czlowiekiem, wiec wybor jest taki, ze albo to, albo zbierasz kase i montujesz zestaw samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ja posiadam ten blok wlasnie od johnego i z chlodnica od zuka mam max 53C przedtem mialem na wiartaku mint M5TB nawet 67Ctak wiec nie wiem czy ten blok jest az tak bardzo wydajny ale wydaje sie ze za ta cena jest niezly procek ATB 1333@1410 i jehny44 jest naprawde uczciwym czlowiekiem tak wiec tylko kupowac :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Raczy twoje wyniki sa z kosmosu. Ja na disco mialem 36C, a na Titanie 5dhcostam 52-57C (w zaleznosci od pory roku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 LUkas20 ale na jakim bloku od disco?BO on może ma ten za 49 zł z blachy miedzianej, a Ty masz napewno ten wiercony tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja posiadam ten blok wlasnie od johnego i z chlodnica od zuka mam max 53C przedtem mialem na wiartaku mint M5TB nawet 67Ctak wiec nie wiem czy ten blok jest az tak bardzo wydajny ale wydaje sie ze za ta cena jest niezly procek ATB 1333@1410 i jehny44 jest naprawde uczciwym czlowiekiem tak wiec tylko kupowac :)) Nie zgodze sie z tym i wielu innych tez. BTW, ty na wodzie masz takie temp ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...