Lipekkk Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 MAM DUZA PROSBE PROSZE O POMOC PONIEWAZ NIE WIEM JAK POLACZYC ZE SOBA WSZYSTKIE GLOSNIKI BARDZO PROSZE WAS O POMOC PONIZEJ WSTAWIAM ZDJECIA: CALY ZESTAW GLOSNIKOWY: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! DELL AS500 (LISTWA POD MONITOR: MAM PROBLEM Z TA LISTWA PONIEWAZ SA ODCIETE KABLE I NIEWIEM JAK JE POLACZYC Z INNYMI GLOSNIKAMI? Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! DELL A425: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! PROSZE O POMOC JAK POLACZYC TEN CALY ZESTAW RAZEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Nie krzycz i popraw linki, w przeciwnym razie temat zostanie usunięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...