sebkan Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 No właśnie. Po bierzmowaniu wpadło trochę kasy i jak bym sprzedał stary sprzęt mógłbym kupić AXP1,7 i płyte NF7 pamiątki pewnie Twinmosy 400. Ale nie wiem czy wstrzymać się i poczekać na Athlona 64. Bartona wypuszczą pewnie tak gdzieś do 3600+. Czy za 1,5 roku nie będę musiał sprzedać tego mobo i kupić inną na A64:?: Ot taka moja refleksa. Jak się zapatrujecie na to :roll: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Według mnie kupuj ,ponieważ nie miałoby sensu czekać na coś nowego bo byś czekał cały czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 No właśnie. Po bierzmowaniu wpadło trochę kasy i jak bym sprzedał stary sprzęt mógłbym kupić AXP1,7 i płyte NF7 pamiątki pewnie Twinmosy 400... jak masz problem co zrobic z kasa to mozesz dac mi na pewno sie nie zmarnuje :lol: a na serio: - nie napisales jaki masz sprzet teraz :!: - czekac na nowosci to mozesz w nieskonczonosc :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja wiem że tak można w nieskończoność ale socketA ma 5 lat a jak zrobią platforma może nie będzie 5 lat ale na pewno nie zrobią platfromy zaraz nowej.(czyba że zrobią taki przekręt jak intel z s423>>478) Teraz ma celka 1GHZ, BXa i 192 Ramu W sumie wolałbym kupić tera i @ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 kup sobie zawsze to troche frajdy po bierzmowaniu bedziesz mial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zaczekaj 10 lat to kupisz 64 bitowego amd za cenę paczki fajek. kupuj, niezły zestaw a jeszcze parę lat pochodzi. może za póltora roku przejdzie ci granie i będziesz kasę na laskę jakąś wydawał i zostaniesz z jakimś P 133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zaczekaj 10 lat to kupisz 64 bitowego amd za cenę paczki fajek.A może nawet odwrotnie - będzie jeszcze droższy bo antyk :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Poczekaj do konca czerwca, albo kup jakas przejsciowa plyte pod tytulem ecs l7s7a2, duzo potem nie stracisz na sprzedazy jej a kupisz cos wydajniejszego, albo taniej cos na nforce2 bo spadna ceny na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Kupuj teraz... Wiadomo, ze ceny spadaja z czasem, ale jak juz kilka osob napisalo w ten sposob to zakup sprzetu mozna w nieskonczonosc przekladac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja wiem że tak można w nieskończoność ale socketA ma 5 lat a jak zrobią platforma może nie będzie 5 lat ale na pewno nie zrobią platfromy zaraz nowej.(czyba że zrobią taki przekręt jak intel z s423>>478) Teraz ma celka 1GHZ, BXa i 192 Ramu W sumie wolałbym kupić tera i @ :twisted: A64 to bedzie majatek kosztowal socketA ma 5 lat 8O 8O 8O ja mam pierwsza plyte na socketA ,a zostala wyprodukowana 3 lata temu cos ci sie po.....krecilo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Kupuj teraz... Wiadomo, ze ceny spadaja z czasem, ale jak juz kilka osob napisalo w ten sposob to zakup sprzetu mozna w nieskonczonosc przekladac :P Tak tylko ze takiego nawalu chipsetow na jedna platforme juz dawno nie bylo, wiec mysle ze warto poczekac na ten ostatni chip. I mysle ze nie bedzie to za jakies dwa miesiace a za miesiac, wiadomo jak teraz z nforce 2 ciagle nowe rev. ciagle nowe mostki i ludzie krecajak moga zeby sie pozbyc i kupic nowszy rev. Takie juz jest to nasze forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 KUPUJ TERAZ! Czowieku jak mialbym czekac na cos extra to chyba bym dozyl P7 bez peceta:) Bierz, bo potem moze sie okazac ze ten nowy procek to gniot i w ogole sie nie oplacalo itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Kupuj teraz. Athlon 64 zapewne będzie kosztował nie mało, tak samo jak i płyty pod ten właśnie procesor ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...