donqu Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Witam . Chciałbym zainwestować w obudowę .Potrzebował bym jakieś większej obudowy z dobrze rozwiązanym chłodzeniem .Oczywiście bez zasilacza .Na razie w oko wpadł mi Zalman GS1000 i Silverstone Raven 2 .Mam pytanie czy są to dobre obudowy czy wybrać jakąś inną . Edytowane 16 Maja 2010 przez donqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 moze np. Antec p180/1/2/3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Mozesz np. ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Cooler Master HAF Tower RC-93 lub Antec Gamer Nine Hundred Two jest tez Lancool Midi-Tower K62 Black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donqu Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 To znaczy nie chciał bym aby obudowa miała dużo siateczkowych powierzchni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) To znaczy nie chciał bym aby obudowa miała dużo siateczkowych powierzchni . Tego to już nie rozumiem. Tanią i dobrą jest np. CM 690 Advanced ale im "więcej powierzchni siateczkowych", oczywiście w granicach rozsądku, tym lepsze możliwości chłodzenia. Edytowane 16 Maja 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donqu Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Mam pytanie co sądzicie o obudowie Silverstone Raven SST-RV01B ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Wedle upodoban... Dla mnie to istny kosmos :blurp: Jestem raczej za czyms pokroju: Cooling.pl : Fractal Design Define R2 Black Pearl [FCD0001] - 389.00PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Drugo obudowa od zalmana tez jest dosc fajna , Zalman MS1000-HS1 Czarna . Ta co proponowales Raven 2 , tez jest niczego sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...