Skocz do zawartości
un_ix

jake obecnie najlepsze MOBO pod P4 [OC, DUAL-DDR, do 600 zl]

Rekomendowane odpowiedzi

Mi sie wydaje ze najlepiej poczekac do konca miesiac az przyjdzie nowa-poprawiona wersja IC7 Abita. Ogladalem testy i te nowe plytki IC7 i IC7-G wymiataja.Cena zwyklej IC7 miedzy 600-700zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: plotka o Abitach IC7 i IS7 juz zdementowana. ukazala sie nowy bios do IS7, a do mnie w najblizszym czasie trafia plyty: Abit IS7 i Asus P4P800, wiec pokosze sie o testy, porownanie plyt i mala recenzje. wicej informacji na dniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym abitem sa problemy wycofuja albo nie sprzedaja go

:arrow: qrcze, nie dobrze sie dzieje. myslalem, ze to tylko seria IC7 jest walnieta, a tu sie okazuje, ze IS7 tez. musze sie pozadnie zastanowic co daleje mam robic...

ja też chciałem sobie kupić abita is7-e ale zrezygnowałem. Kupuję SOLTEKA 86SPE-L. Jest wydajniejszy od abita is7-e, ma nienajgorsze wyposażenie, i świetne o/c. Wam też radzę nie brać żadnych abitów bo do nas trafiają odpadki, tylko brać SOLTEKA. Kumpel go ma i wykręcił p4 1,6 na 2,9Ghz na domowej roboty WC(tem max w stress 48*). To cud nie płyta!

mo widzisz ,a na platforme SocketA do nas trafiaja Solteki z odpadow ,a Abity normalne

ke :?: pierwsze slysze,Soltek z odpadow 8O chyba cos Ci sie pokielbasilo stary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...