Erosunira Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Witam i z gory sory za (zapewne) banalne pytanie. Jestem gotów zamówić zestaw komputerowy Zestawy komputerowe na Maj 2010 | PurePC.pl i w zwiazku z tym pytanie : czy ta obudowa go pomieści ? Tacens Prior (92mm Fan, bez zasilacza) - 120zł : Esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Jeżeli wymiary na stronie są prawidłowe to pomieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erosunira Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 hmm no mam nadzieje :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Wymiary nie są prawidłowe. Obudowa ma 180mm szerokości i Flex tam nie wejdzie pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erosunira Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 ymm to co mam odwoływać zamówienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Wprowadź korektę. Weź szerszą obudowę, np. Antec 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Możesz zapytać sprzedawcę czy to chłodzenie wejdzie do tej obudowy. Może składali taki zestaw i wiedzą, że zmieści się na styk. Radziłbym jednak zmienić obudowę, na coś co mieści wentylator 120mm na tył. Zawsze to mniejsze obroty wentylatora przy danym przepływie powietrza, większy wybór wentylatorów. Inna opcja to kupić wycinarkę i wypruć dziurę w boku ;) Jeśli będziesz odwoływał zakup tej obudowy to rozmowę zaczynaj od tego, że zostałeś wprowadzony w błąd opisem przedmiotu na stronie sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erosunira Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) poki co napisalem maila bo zadnej innej opcji na stronie nie widze , narazie nic nie odpisali ... mam nadzieje ze nie bedzie problemu ..:P Wszystko fajnie poszło , odwołałem samą obudowe bez problemu :) temat do zamknięcia. dzieki za pomoc Edytowane 21 Maja 2010 przez Erosunira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...