mk1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wróciłem :) widze berkut ten wentylek z Celka mogłęś potraktować jaką kontówką i przeciąć żeberka, aby na wszystkie pamiątki powiało, (ogólne chłodzenie chyba lepsze) - jest w Fx'ach czujnik temperatury pamiątek ? jak tam wyniki kręcenia twojego monstrum ? daj max wyniki w 3dmark03 patch330 - tylko nie spal sobie sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No berkut, wszystko pozaliczane? :) Czekamy na dalsze rewelacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Schnie mi pianka poliuretanowa na parownikach.... :> Pozaliczane, przez weekend nie proznowalem ]:-> 20min temu sprzedalem moj zasilacz i mam jkaiegos <span style="color:red;">[ciach!]</span>ego qtec'a 400W pod zastaw puki nie dorwe antec true power 430W i na nim nie chce dzialac fx wogole :/ teraz jeszcze w wtorek mam odpytke z tego polaka a potem 8) ale jak nie zaliczylem to bedzie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tutaj sobie zobacz czemu nie katowalem dluzej tej karty: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 NAPRAWDE ZAJEBISCIE 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 To sie nazywa chlodzenie grafy :!: Pierwsza klasa :!: Sam bym chcial takie chlodzonko miec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 To jest normalnie jakiś maniak :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tez mam zamiar zrobic podobne chlodzenie na moje ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...