tomekaa Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Czym najlepiej chłodzić dysk. Chodzi mi o water cooling dysku czy wentylatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 bylo sporo o tym.... jak nie potrzebujesz super niskiej temp. w budzie, to wentyl :) ja mam wentyla 8x8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 gdzies byl projeklt WC na HDD.poszukaj.bruce, mam taka same kieszen na HDD ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ja mam wentyl 80 z przudu i nim chłodze baracude i maxtora, temp niskie,wenyl cichy, jestem zadowolony i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 SZUKAJ! Byly nawet projekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...