Skocz do zawartości
mikaelus

Nokia 8110?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm.... na komóreczkach to ja się nie znam, więc mam pytanko co do Nokii 8110. Jeśli już miałbym kupować to się właśnie do jakiejś taniej używanej komórki przymierzam. Coś mi mozecie o niej powiedziec? Na Allegro stoją pomiędzy 100-200 zeta, więc przyzwoicie. No i całkiem ładna jest... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupuj tego shitu! 8110 jest duza, nieporeczna, ciezka...

Tu masz specyfikacje... http://knip.pol.lublin.pl/~tsetse/telefony.../nokia/8110.htm

Zupelna porazka...

Na Allegro za okolo 150 zlotych mozna miec Nokie 3210, ktora jest bardzo dobrym telefonikiem, wiele razy lepszym od 8110...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowie :P ja potrzebuje kase, ze by wymienic na siemensa mt50 :P dlatego po tyle chce go opchnac :D

Hehe :P Wystaw na allegro, niby tam niskie ceny sa, a jednak mozna spokojnie sprzedac za bardzo wygorowana cene komorke :D Znam to z doswiadczenia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki, thx za info :) W takim razie będę się bardziej przymierzał do 3210.

Dlaczego do 3210?? Za 200 zł możesz mieć 3310.
A za 250 zlotych 3330... Tak mozna w gore isc az do 6610 :P :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego chcecie od N8110?

Mój brat miał ją i jak na tamte czasy była "najlepsza".

Mówie poważnie - ta komóra jest starsza od Noki 5110 :)

Zresztą tel. to tel. ma służyć do dzwonienia i ew. wysyłać SMS'y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego chcecie od N8110?  

Mój brat miał ją i jak na tamte czasy była "najlepsza".

Mówie poważnie - ta komóra jest starsza od Noki 5110 :)

Zresztą tel. to tel. ma służyć do dzwonienia i ew. wysyłać SMS'y.

No właśnie tylko zwróć uwage że to były tamte czasy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt N3210 jest telefonem nie do zdarcia, rozne problemu znim byly jednak i tak jest najlepszy w swojej klasie, co do telefony to ja osobisice wszystkicm (lub kazdemu z osobna) nie polecam N6610 kiedys juz dawalem link to testu, ogolnie telefon wyglada nienajgorzej i na tym sie koncza jego plusy, sam mam zamiar wkrotce stac sie posiadaczem 6310i (dla mnie aktualnie niema nic lepszego)

ps. kto sie zna na simlockach? podobno jest wrecz niemozliwe zdjecie simlocka z ES T68i, co mialo by zniechecic potencjalnych zlodzieji do "nieinteresowania" sie tym phonem - true/false :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO ... opolin N3510i chyba bedzie do 400.... aha sharp gx10 to jest dopiero wypasiony fon http://allegro.pl/show_item.php?item=13563625 ale troche drogawy jest... radzi.łbym poszukać na ebay.com.... to chyba tyle dla ciebie tera mikaelus...

N8110 suxx...jak na te czasy to złom... tera kupuję go tylko zagorzali fani matrixa... chyba że takowym jestes sądząc po twoim avatarku...

N3310 to jest dres phone... :roll: a chcesz ten telefon na abonament czy na karte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi