Pawelek69 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam, przeinstalowałem Vistę i mam parę rzeczy których przedtem nie miałem: 1. Dysk twardy i nagrywarka w bezpiecznym usuwaniu sprzętu: [/img] Jak to wyłączyć i co jest powodem tego że to tu się znalazło? 2. Włączony port IDE pomimo że w biosie jest na DISABLED. [/img] Dlaczego to się pokazuje? 3. Nową opcję „zaawansowana wydajność dysku” – nie było jej, nie wiem czy włączyć? [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Widocznie pościągały Ci się jakieś poprawki lub zainstalowałeś nowsze oprogramowanie do urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Problem nr. 1 już rozwiązałem instalując nowsze sterowniki płyty nForce 15.23 ze strony Nvidii. Przedtem zainstalowałem tylko z płytki Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...