tHe mRuWa Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Obecnie mam mx510, ale pójdzie do laptopa także szukam czegoś nowego. Wytypowałem sobie takie dwie myszki Logitech G5 i Microsoft X5 oraz może jeszcze MX518. Wszystkie mam w podobnej cenie i nie wiem co wybrać - najbliżej jestem MS X5. W zasadzie nie gram myszką, tylko RPG czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Obecnie mam mx510, ale pójdzie do laptopa także szukam czegoś nowego. Wytypowałem sobie takie dwie myszki Logitech G5 i Microsoft X5 oraz może jeszcze MX518. Wszystkie mam w podobnej cenie i nie wiem co wybrać - najbliżej jestem MS X5. W zasadzie nie gram myszką, tylko RPG czasem. mx510 to świetna mysz, zdecydowanie lepsza od tych, które wymieniłeś jedyny powód do zmiany jeśli już się bardzo upierasz to to że chciałbyś mieć więcej cpi, a jako że nie grasz w nic co wymaga szybkiej myszki to może Kinzu lub Xai? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...