Skocz do zawartości
Junior

Kręcony Radek

Rekomendowane odpowiedzi

Wynik w miarę. Pewnie na całkiem czystym systemie wyciągnąłbyś max paręset pkt więcej, ale i tak jest spoko. Ja zrobiłem 14,4k ale nie pamiętam już konkretnych ustawień (na pewno pamięć mam bardziej podkręconą, bo mam radiatory).

Na forum jest sporo osób z wynikiem >15k, ale jak lepiej podkręcisz proca to spokojnie też to przekroczysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynik w miarę. Pewnie na całkiem czystym systemie wyciągnąłbyś max paręset pkt więcej, ale i tak jest spoko. Ja zrobiłem 14,4k ale nie pamiętam już konkretnych ustawień (na pewno pamięć mam bardziej podkręconą, bo mam radiatory).

Na forum jest sporo osób z wynikiem >15k, ale jak lepiej podkręcisz proca to spokojnie też to przekroczysz.

A jego hyperx to niby radiatorow nie maja? Tak wogule to wynik 14k to taki sredni, ja na ponizszym zestawieniu wyciagam 14,8 jednak jak widac pamieci wogule nie moge podkrecic na grafie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

subar - ty masz R9700 na 9700 pro - ciekawe ze poroownujesz 256 bit szyne na R9700 do 128 bit na R9500pro... :?

pytanie bylo o r9500pro

ja mam taka karte ale wynik slaby 12940 w 3DMarku: karta nie krecona, proc 1700+@2600+.

W sumie to nie wiem dlaczego tak malo...a moze normalnie? (niech tylko sie nie chwala swoimi wynikami ludzie z r9700 albo z r9500@r9700 bo o bez sensu przecie...)

pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jego hyperx to niby radiatorow nie maja? Tak wogule to wynik 14k to taki sredni, ja na ponizszym zestawieniu wyciagam 14,8 jednak jak widac pamieci wogule nie moge podkrecic na grafie.

Czy Ty w ogóle czytasz co kto pisze??? Przecież tutaj rozmawiamy o karcie graficznej i mówiłem o pamieciach i radiatorach na karcie graficznej, a nie hyperx... :evil:

ChomiK - ja póki nie kręciłem Radka też miałem wyniki 12k-13k więc spox.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jego hyperx to niby radiatorow nie maja? Tak wogule to wynik 14k to taki sredni, ja na ponizszym zestawieniu wyciagam 14,8 jednak jak widac pamieci wogule nie moge podkrecic na grafie.

Czy Ty w ogóle czytasz co kto pisze??? Przecież tutaj rozmawiamy o karcie graficznej i mówiłem o pamieciach i radiatorach na karcie graficznej, a nie hyperx... :evil:

ChomiK - ja póki nie kręciłem Radka też miałem wyniki 12k-13k więc spox.

A to sorry. Jestem juz za bardzo zakrecony od siedzenia na necie od ladnych paru godzin i probowania podkrecenia pamieci na mojim radku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze blade, ja na RV250 mam tylko 7000 ... W PORYWACH:) Ale musze sie zabrac za krecenie...

Sorki, za off topic. Czy to 7k jest na 1700 czy 2600XP+??(jeżeli na 1700, to mało, a jeśli na 2600 to b.mało)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche za niski ... niektórzy tyle ,,podobno" wyciągają na gf 4 4200 kręconym ale jakoś mi sie wierzyć nie chce:)

powino być coś w granicach 16k ale nie wiem jak masz fsb proca

no 14k to moze nie ale maks co osiaglem na t4200 to 13,5k na procku 2388mhz karta na 310/635

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...