jasiekwroc Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam. Wiec teraz tak... powiem w skrocie bo nie chce mi sie rozpisywac. jak wlacze vsynca obraz jest naprawde ok - miodzio ALE MAM "pływajaca mysz" tzn mouse smoothnes i nie da sie jej normalnie kontrolowac. jak wylacze vsync mysz chodzi tak jak powinna ale szarpie mi obraz TAK CZY SIAK NIE DA SIE GRAC. wiec pytanie jak sobie poradzic z tym tarciem ekranu z vsync OFF. Sterowniki nvidi mam najnowsze 257.21 pc dobry monitor t240hd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zobacz czy ustawienie w sterach grafiki max prerendered frames na 0 cos pomoze. Ale ja jak mialem problem z lagujaca mysza to wylaczalem vsync i bylo po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 "pc dobry" mało mi mówi. Napisz pełna konfiguracje a szczególnie jaka grafa. Nie ustawiaj vsync'a w sterach tylko w danej aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sprobuj wlaczyc w sterownikach potrojne buforowanie, powinno troche pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekwroc Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 potrojne buforowanie on max prerendered frames jest na 0 nadal to samo pc: gtx 275 oc phenom II 940 oc ram 4gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Jak dobrze pamietam to byl juz tu taki temat, poszukaj, moze tam znajdziesz jakies rozwiazanie. http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Vertical-Sync-v-sync-Znaczenie-W-t255017.html Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekwroc Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) nic konkretnego napisali tam dlatego odświeżyłem ten temat Edytowane 24 Czerwca 2010 przez jasiekwroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jakaś konkretna gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekwroc Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 team fortress 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...