Skocz do zawartości
Crevw

Śmigło mi sie zerwało :/

Rekomendowane odpowiedzi

cholera nie wiem jak, ale padł :x :x mi wentylator na titanie,a miał zaledwie dwa tygodnie...

mam xp1700 tbred 1,6v

narazie odkręciłem proca na fsb 100, odkręciłem zasilacz i postawiłem wiatrakiem na radiator :lol:

znacie jakis domowy soposób żeby to do srody schłodzić?????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co dokladnie ci sie stalo bo jezeli lopatka ulamala to wylam po przeciwnej stronie jedna i bedzie dzialac :)

he he powaznie? musialby dokonac tego z duuza precyzja jakjuz......zeby nie bylo niewywazenia coolera a nie wiem czy to takie latwe...

BTW super nazwa topicu, pobudzilo to niezdrowo moja wyobraznie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co dokladnie ci sie stalo bo jezeli lopatka ulamala to wylam po przeciwnej stronie jedna i bedzie dzialac :)

he he powaznie? musialby dokonac tego z duuza precyzja jakjuz......zeby nie bylo niewywazenia coolera a nie wiem czy to takie latwe...

BTW super nazwa topicu, pobudzilo to niezdrowo moja wyobraznie :twisted:

Ucina dokladnie po obudowie silnika a raczej magnesu z jednej i drugiej strony. Przy tych 3000obr/min co ma wentyl nic nie powinno sie stac. Moze co najwyzej lekkich wibracji dostawac ale tez w to watpie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi