Crevw Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 cholera nie wiem jak, ale padł :x :x mi wentylator na titanie,a miał zaledwie dwa tygodnie... mam xp1700 tbred 1,6v narazie odkręciłem proca na fsb 100, odkręciłem zasilacz i postawiłem wiatrakiem na radiator :lol: znacie jakis domowy soposób żeby to do srody schłodzić????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 zasuwaj an wolumen i kup jakis wentyl ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 teraz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 jutro..... do jutra proc przezyje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 powinien..... do której tam siedzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Pod GUS'em tez mozesz kupic wiatraki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 A co dokladnie ci sie stalo bo jezeli lopatka ulamala to wylam po przeciwnej stronie jedna i bedzie dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A co dokladnie ci sie stalo bo jezeli lopatka ulamala to wylam po przeciwnej stronie jedna i bedzie dzialac :) he he powaznie? musialby dokonac tego z duuza precyzja jakjuz......zeby nie bylo niewywazenia coolera a nie wiem czy to takie latwe... BTW super nazwa topicu, pobudzilo to niezdrowo moja wyobraznie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A co dokladnie ci sie stalo bo jezeli lopatka ulamala to wylam po przeciwnej stronie jedna i bedzie dzialac :) he he powaznie? musialby dokonac tego z duuza precyzja jakjuz......zeby nie bylo niewywazenia coolera a nie wiem czy to takie latwe... BTW super nazwa topicu, pobudzilo to niezdrowo moja wyobraznie :twisted: Ucina dokladnie po obudowie silnika a raczej magnesu z jednej i drugiej strony. Przy tych 3000obr/min co ma wentyl nic nie powinno sie stac. Moze co najwyzej lekkich wibracji dostawac ale tez w to watpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 wentyle maja 7 lopatek, jak chcesz uciac po "przeciwnej stronie"?? widze Panowie, ze nie lubicie Waszych płyt glownych...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...