Sandman666 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie byłem pewny czy tu zrobić ten temat, jeśli nie ten dział co trzeba to prosiłbym o przeniesienie tematu do poprawnego działu :). A co do tematu, to już w innym temacie prosiłem o ocenę mojego zestawu :P No i tak przeglądałem testy no i wyszło, że HD5830 jest totalnie nie opłacalny, a HD5770 czasem na wyższych detalach (oczywiście w rozdziałce 1920x1200) się dusi, więc sobie pomyślałem "a kupie sobie HD4890 :D" na testach wypada bardzo dobrze (lepiej niż HD5830 i GTX275). Zamierzam kupić tą kartę: SAPPHIRE TECHNOLOGY RADEON HD4890 VAPOR-X - 1 GB DDR5 - PCI-EXPRESS 2.0 - HDMI (11150-05-20R) kupić tanio . Tylko czy na pewno dobrze wybrałem ? No i najważniejsze: czy trudno montuje się do kompa kartę graficzną ?? W jaki sposób to zrobić ? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Karta dobra. Vapor-X jest cichy oraz podatny na oc. Dobry wybór. Rozkręcasz komputer, bierzesz duży młotek.... żart. Po rozkręceniu szukasz slotu PCI-e 16x (patrz manual płyty głównej) wkładasz tam kartę i już, ale jeżeli karta wymaga dodatkowego zasilana to podpinasz jest wtyczki do zasilacza i już. Jak masz wątpliowści to w lokalnym komputerowym za browara ci to zrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...