KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 potrafimy obliczyc nawet n-wymiarowy :) tylko jest caly czas ten sam problem narysowac (wyobrazic se takie cus) :Pno narysować siatkę można, ale wyobrazić tez by się dało np 4-ro wymiarową kulę, a zastosowamie w fizyce jest. :P :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 w takim razie poprosze o siatke 4-wymiarowej kuli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 oki, weżmy sobie ze czwarta osią jest os czasowa... przesuwając się wzdłuz tej osi zauważymy ja najpierw pojawi nam się punkt, a potem puleczka która bedzie rosła do pewnych rozmiarów aby po tym zacząć maleć aż zniknie :P :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 yyy ja juz przestaje lapac, ale widze, ze mojego zadania nikt nie policzyl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 yyy ja juz przestaje lapac, ale widze, ze mojego zadania nikt nie policzyl :lol:czekaj jutro dam ci całe rozwiazanie z rysunkiem, dzisiaj brak tima, dwie laborki i zaliczenie z termy na jutro :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 oki, weżmy sobie ze czwarta osią jest os czasowa... przesuwając się wzdłuz tej osi zauważymy ja najpierw pojawi nam się punkt, a potem puleczka która bedzie rosła do pewnych rozmiarów aby po tym zacząć maleć aż zniknie :P :idea:tak....ale ja chcialem siatke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 znamk tylko siatkę 4-wymiarowego sześcianu, a wyobrazić sobie potrafię tylko 4-wymiarową kulę, chyba zostałem torchę opacznie zrozumiany :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no to jak wyglada ta siatka 4-wymiarowego szescianu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...