wildstraberry Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam! mam pewien problem zakupiłem telewizor pod komputer pc i mam pewien problem.Podczas uruchamiania komputera wszystko jest ok do póki nie rozpocznie się ładowanie systemu ,robi się ciemno granatowe tło i zero reakcji.Lcd zostało połączone ze pomocą kabla dvi-hdmi.Jeżeli wypnę wtyczkę z karty graficznej to system się załaduje i wepnę przewód lcd działa bez problemu ,dodam jeszcze ,że na 10-letnim crt działało bez problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 podaj konfig komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildstraberry Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 podaj konfig komputera E8200 2.66@ 3.8 MSI P-35 neo 2, 2gb ramu i 8800 GT galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Podczas ładowania systemu, wyczytywane są wszystkie sterowniki. Jeżeli obraz znika podczas ładowania systemu może to świadczyć o nieprawidłowym działaniu sterownika ekranowego. Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildstraberry Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Podczas ładowania systemu, wyczytywane są wszystkie sterowniki. Jeżeli obraz znika podczas ładowania systemu może to świadczyć o nieprawidłowym działaniu sterownika ekranowego. Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej. są najnowsze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildstraberry Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Postawiłem jeszcze raz system stery najnowsze od grafy i nadal klapa;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Przełącz monitor domyślny w sterowniku karty grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildstraberry Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Przełącz monitor domyślny w sterowniku karty grafiki. Gdzie to jest ? bo nie mogę tego wyszukać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...