vtl Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam, wpadłem na szatański pomysł pomalowania mojej Ie 1.1 : D Co było by mi potrzebne i jak się do tego zabrać. Wiem, że pod wpływem potu lakier może z chodzić więc pytam kogoś kto by wiedział z dośw. jak tego zapobiec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 potrzebujesz w zasadzie tylko lakier, ewentualnie ślizgacze jeśli zniszczysz oryginalne ale i te można naprawić podklejając je taśmą dwustronną samoprzylepną myszkę przetrzyj przed malowaniem spirytusem i to wszystko jeśli będziesz miał dobry twardy lakier nie powinien odchodzić, nie natryskuj przesadnie grubej warstwy im cieńsza tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Lepiej wyczyścić papierem wodnym 2000 do zmatowienia całości, lakier będzie się trwalej trzymał. Maluj elementy po dokładnym rozebraniu myszki. Kup tylko lakier dobrej jakości bo będziesz klął. Lepiej pomalować 10 razy najcieńszą warstwą niż raz zbyt grubą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...