Creatone Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Słuchajcie mam router TP Link td-w8901g , internet działa normalnie przez lan tylko że jest jeden problem. Mój laptop nie wykrywa żadnego wi-fi w domu. W ustawieniach mam aktywowane wi-fi.. Screen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Może masz w routerze ustawiony poziom zabezpieczeń (szyfrowanie) nie obsługiwany przez kartę laptopa? Przeciez jest ustawione Authentication Disabled. :oops: Edytowane 18 Lipca 2010 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Przeciez jest ustawione Authentication Disabled. W Access Point Settings ustaw tryb na Mixed najpierw. Czy tylko jeden komputer nie widzi sieci? Jak jest z innymi? masz moze telefon z Wifi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Albo masz wyłączone Wi-Fi na laptoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creatone Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) Wi-fi włączone na lapku , firmware updated, na lapku zbootowałem linuxa , wykrywa sieć i gdy się łączy wywala mi neta w PCie(lan) a sam nie łączy się na lapku. Niestety tylko laptop posiada wi-fi.. Edytowane 18 Lipca 2010 przez Creatone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Sprawdz czy DHCP nie ma ustawionego zakresu na tylko jedno IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...