Wiedzmin_ Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Moje pytanie dotyczy w głównej mierze połączenia laptop-monitor, ale można je odnieść też do stacjonarki. W jaki sposób połączyć laptopa z wyjściem HDMI (70% laptopów) do monitora z wejściem Display Port (np. NEC EA231WMi)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 ADAPTER HDMI TO DISPLAYPORT GOLD HD17 (1118131454) - Aukcje internetowe Allegro 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 ...czyli przejściówki, których przeciętny przeciętny Kowalski nie kupi w 'normalnym' sklepie ani nie będzie miał jak przetestować przed zakupem? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Bo ja wiem? W jakimś komputerowym może będą i, o ile sprzedawca kumaty, pewnie pozwoli ci sprawdzić. Ale na zakup przez internet masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...