Puchacz1 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 jak w temacie, nie rozumiem tego co zwraca mi tracert. Czy obrazek mówi, że nie ma żadnego pośrednika między mną a serwerem?. Dodam, że tak dzieje się z każdym adresem. Czy to możliwe?. a może wynik przekłamywany jest przez stosowanie routera?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Komunikat wskazuje po prostu, że odpowiedzi echa nie zostały odebrane w wyznaczonym czasie. Standardowo są to chyba 4 sekundy. Spróbuj użyć komendy ping lub ping -w. Internet w ogóle Ci działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 IP routera powinno być w pierwszym wierszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) działa jak należy, właśnie z niego do Was piszę :). Pinguje niby normalnie. To znaczy prawie jak należy, dość duże pingi są. Chciałem dowiedzieć się w jakim czasie pakiety przebywają odpowiednią trasę jednak nie mogę... Edytowane 20 Lipca 2010 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 A jak wyglada ping na interie np? Mi to wyglada na zablokowane ICMP (albo na routerze albo na jakims antywirusie/firewallu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) średni ping na interie 83, firewall wyłączany na czas testów. Dlaczego tak się dzieje?. Edytowane 20 Lipca 2010 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...