Uhorek Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam, polećcie proszę jakiś dobry program do zarządzania oknami dla Windows 7 HE x64. Pracuję na dwóch monitorach i to gdzie okno otwieranego programu się pojawi zależy od widzimisię W7, potrafi on bowiem okno opcji danego programu otworzyć na drugim monitorze. Najlepiej gdyby program miał opcję umożliwiającą otwieranie okien na ekranie gdzie jest kursor. Fajnie by było gdyby miał możliwość zapamiętywania gdzie dane okna otwierać. Obecnie mam GridMove, za którego pomocą można przenosić okna skrótami klawiaturowymi, ale niestety nie wszystkie okna "widzi", np. KMPlayera nie potrafi przenosić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Sprawdź UltraMon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhorek Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedź animejunkie. Niestety z najważniejszych dla mnie opcji ma on połowę jednej, więc na pewno nie wydam $40, tym bardziej że WiLMa daje mi to samo za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...