Serekzolty Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 ...i przysłali mi tą samą ale w wersji micro-atx czy tam mini. Miałem Asrocka M3A785GXH/128M a przysłali M3A785GMH/128 Pomijając ilość złącz SATA,USB,PCI-EX itd. i tego,że przy ewentualnej sprzedaży strace więcej kasy to czy te płyty czymś się różnią? Zauważyłem,że gniazdo zasilania (chyba od procesora) to po lewej stronie od socketu ma tylko 4 piny a w tej większej wersji miało 8pin. Troche mi się nie chce odsyłać i znów czekać 2 tygodnie także pytam,zwlaszcza że zamierzam wrzucić jakąś lepszą grafikę niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Pomyłka, więc wysyłasz i wymieniają Ci na taką, jak wcześniej. Chyba lepiej poczekać 2. tygodnie, niż stracić na tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Poczytaj specyfikację płyt - teoretycznie 8pinowa wtyczka oznacza możliwość obsługi procesorów o większym poborze mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...