Gość Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 http://dunkels.com/adam/contiki/ I po co nam te pecety??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 hehe zeby miejsce zajmowaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Po co komu coś takiego?????????????/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 musimy Uzurpatorowi powiedzieć ;) znowu sie chłopak napali ;) może mu ten klaster przejdzie ;) btw: to jest mój post No 666 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ale sprzet!LOL! kcem takiego ;P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 hehe zeby miejsce zajmowaly :Pi elektrowni popyt napedzialy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Cholera, szkoda że tego nie było gdy ja miałem jeszcze komodorka... ahh jak ten zasliacz przyjemne ciepło wydzielał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Hehehehe, łezka mi się w oku kręci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No no, myślałem że to GEOS był szczytem wypasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...