dantheo Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam z racji ze jestem nowy nie bicie jak nie ten dział na forum nic nie znalazłem.a więc do rzeczy.Mam pewien problem zakupiłem pilot Microsoft MC 1039,ale z racji tego ze posiadam system win xp he z którym on nie działa , moje pytanie jest następujące czy da się ów pilot z konfigurować Girderem niestety w liście programu go niema,czy sa może jakieś pluginy do tego programu które pozwolą mi korzystać z tego pilota albo jakiś inny program bądź jakaś nakładka na mój system. Za pomoc wszystkim wielkie dzięki pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Tech Blog | Hayden Tennent: Media Center Remote Driver for Windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantheo Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Dzięki wielkie teraz miną lata jak do tego dojdę jestem w tym temacie zielony jak byś mógł jakoś posterować co zrobić był bym wdzięczny i nie zjadł bym tego pilota z nerwów . dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 1. Download the driver package below - ściągnij sterowniki poniżej 2. Create a directory somewhere on your computer, and extract the archive contents to it - utwórz gdzieś katalog i wypakuj tam ich [sterowników] zawartość 3. Plug in the Windows Media Center Remote control - podłącz pilota 4. When prompted for the driver, select the option to specify a location and point to where you extracted the archive to. - poproszony o sterownik, wskaż na katalog, do którego wypakowałeś archiwum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantheo Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Wielkie dzięki tyle że ten katalog gdzie trzeba zrobić bo te pliki mam na kompie ściągnięte ale nie mam pojęcia gdzie je dać i jak nazwać katalog.przepraszam ze tak zawracam gitarę ale chciał bym mieć z tego pilota pożytek .pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Obojętnie, bylebyś potem wskazał poprawną jego lokalizację, kiedy system poprosi cię o sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantheo Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak tak robię to wyskakuje komunikat (w podanej lokalizacji nie ma informacji o używanym sprzęcie)dodam ze robię to przez dodaj nowy sprzęt tam zaznaczam urządzanie podczerwieni potem wskazuje lokalizacje z dysku i klops Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...