Skocz do zawartości
dantheo

Problem z konfiguracją pilota pod xp he

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z racji ze jestem nowy nie bicie jak nie ten dział na forum nic nie znalazłem.a więc do rzeczy.Mam pewien problem zakupiłem pilot Microsoft MC 1039,ale z racji tego ze posiadam system win xp he z którym on nie działa , moje pytanie jest następujące czy da się ów pilot z konfigurować Girderem niestety w liście programu go niema,czy sa może jakieś pluginy do tego programu które pozwolą mi korzystać z tego pilota albo jakiś inny program bądź jakaś nakładka na mój system.

Za pomoc wszystkim wielkie dzięki pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Download the driver package below - ściągnij sterowniki poniżej

2. Create a directory somewhere on your computer, and extract the archive contents to it - utwórz gdzieś katalog i wypakuj tam ich [sterowników] zawartość

3. Plug in the Windows Media Center Remote control - podłącz pilota

4. When prompted for the driver, select the option to specify a location and point to where you extracted the archive to. - poproszony o sterownik, wskaż na katalog, do którego wypakowałeś archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki tyle że ten katalog gdzie trzeba zrobić bo te pliki mam na kompie ściągnięte ale nie mam pojęcia gdzie je dać i jak nazwać katalog.przepraszam ze tak zawracam gitarę ale chciał bym mieć z tego pilota pożytek .pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi