Zwinner Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam. Otóż zacznę od rzeczy. Mam Laptopa Asus Z53F (specyfikacja chyba nie jest tu potrzebna) i w tym że laptopie od jakiegoś czasu zaczęły być problemy głównie z przyciskiem włączania. Ponieważ Raz normalnie działa a innym razem klikam i nic, i trzeba użyć do tego jednego z 5 innych klawiszów funkcyjnych... typu włączanie przeglądarki itd itp. Nie chodzi mi tutaj o klawisze typu FN + F1 tylko o klawisze nad klawiaturą.:< System był zmieniany 3 razy już i nie wiem co teraz? nic nie pomogło. Proszę o doradzenie. Dziękuje i pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Problem jest z przyciskiem, aby go naprawić zapewne wystarczy rozkręcić laptopa wypiąć tasiemkę od przycisków- przeczyścić styki, skręcić i cieszyć się z naprawionego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...