Ruta123 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam mam taki problem , lubię pograć w popularną grę internetową Tibia ale gdy tylko ją włączam to mój router się wyłącza ale tylko gdy mam odpaloną tą grę gdy ją wyłączę to odrazu łączy internet i tak cały czas nie wiem co robić a nie zbyt się znam na tym proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zapewne ktoś zablokował Tibię, i na pewno miał do tego jakiś powód. Więc wątpię czy otrzymasz pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Router się wyłącza ? Czy po prostu net Ci nie działa ? Router masz u Siebie czy to sieć z np. sąsiadem ? Jakich używasz "wspomagaczy" z grze ? Pokaż logi z HiJackThis i Silent Runners... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...