DJH83 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mam epsona dx3800 podpiętego do "serwerka" na szafie i chciałbym żeby dało sie drukować na każdym kompie w domu. Z oryginalnymi tuszami, czy po przełożeniu do zamienników + zresetowaniu oryginalnych chipów się da(juz mi sie tak nie chce bawić), ale jak używa się zamienników bez kombinowania to wyskakuje taki wkur.... komunikat o nieoryginalnych tuszach i tu pojawia się problem bo o ile przy drukowaniu na kompie podpiętym bezpośrednio do drukarki, po zaakceptowaniu komunikatu drukuje, to na kompach podpiętych przez udostępnianie po lanie/wifi ten kretyński komunikat się nie pojawia i choć widzę ze w kolejce do drukowania(na serwerku) zadana rzecz jest to dalej nic się nie dzieje bo nigdzie nie wyświetla się ten komunikat o tuszach(test dysz ofc wszędzie działa). Kombinowałem, klikałem, drivery takie, siakie nowsze czy starsze i WIELKIE G. Stad moje pytanie jak się pozbyć tego komunikatu o nieorg tuszach(byłoby po prostu wspaniale), albo chociaż jak zrobić żeby ten syf wyświetlił się na kompie mającym drukarkę poprzez udostępnianie i dało się coś wydrukować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...