_Vip_ Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Czym sprawdzacie proca czy jest stabilny po O/C.Gry odpadaja ,bo chce cos zapuscic na noc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 polecam hotcpu tester, niezle daje w krzem procowi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 a co myslicie o tescie stabilnosci z CCR'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zapuść sobie 3DMark'a 200x z Software'owym T&L w 640*480*16bit w loopę na noc. Ja swojego kompa męczyłem max 15h i skurczybyk nie chciał się zawiesić. A temp. na procku i w obudowie wzrosła po tych -nastu godzinach o 2-3*C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja uzywam cpu stability Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Zapuść sobie 3DMark'a 200x z Software'owym T&L w 640*480*16bit w loopę na noc. Ja swojego kompa męczyłem max 15h i skurczybyk nie chciał się zawiesić. A temp. na procku i w obudowie wzrosła po tych -nastu godzinach o 2-3*C :) tak tez zrobilem :D Ten moj pierdziel tez nie chcial sie zawiesic :D :D :D Tak wiec stabilny jak skala :twisted: .thx za rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 to sie ciesz bo ja jak dalem 1.6ghz to nie musiaalem sprawdzac stabilnosci zadnycm programikiem-nie wyszedl nawet z bigosu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 to sie ciesz bo ja jak dalem 1.6ghz to nie musiaalem sprawdzac stabilnosci zadnycm programikiem-nie wyszedl nawet z bigosu :lol: Cos cienko krecisz tego proca jak na WC.Jaka masz serie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 moj chodzi na 1.6GHz przez ok.10-15s :evil: .Trza by wode zalozyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czym sprawdzacie proca czy jest stabilny po O/C.Gry odpadaja ,bo chce cos zapuscic na noc :D CPU MathMark 3.0 albo 3DMark 2002 SE w loopie, ewentualnie taki programik CPU Stability Test - wystawia fajne certyfikaty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 to sie ciesz bo ja jak dalem 1.6ghz to nie musiaalem sprawdzac stabilnosci zadnycm programikiem-nie wyszedl nawet z bigosu :lol: Cos cienko krecisz tego proca jak na WC.Jaka masz serie ? ja nie podkrecam fsb bo mam plomby i nie moge zamaowac a raczej ich nie zerwe bo juz 3x spalilem proca i w servisie sie scfanili i nakleili mi plomby :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 to sie ciesz bo ja jak dalem 1.6ghz to nie musiaalem sprawdzac stabilnosci zadnycm programikiem-nie wyszedl nawet z bigosu :lol: Cos cienko krecisz tego proca jak na WC.Jaka masz serie ? ja nie podkrecam fsb bo mam plomby i nie moge zamaowac a raczej ich nie zerwe bo juz 3x spalilem proca i w servisie sie scfanili i nakleili mi plomby :evil: Sie goscie postarali. Trzeba uwalac tak, zeby nie bylo nic widac. :) HEHE a tak powaznie, to krec tylko fsb i podnos napiecie. TO zawsze jest lepsze rozwiazanie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 no ale ja mam fsb zablokowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 a to jest moj setny post 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 nocna karzuelka w 3dm2k1se 330 bulid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 no ale ja mam fsb zablokowaneA wytłumacz jak oni ci niby FSB zablokowali? Nawet jak masz zworki to nie uwierzę że ci na nich nakleili.Bo przecież by to bez sensu było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 heh chodzilo mi o mnoznik sorx :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zapusc sobie SETI albo UD. Będziesz miał non stop proc obciążony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zapusc sobie SETI albo UD. Będziesz miał non stop proc obciążony.Albo obydwa naraz. To wtedy bezie jeszcze wieksze obciazenie. :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zapusc sobie SETI albo UD. Będziesz miał non stop proc obciążony.Albo obydwa naraz. To wtedy bezie jeszcze wieksze obciazenie. To akurat nie jest prawda ;) A co do obciazania kompa to osobiscie uwazam ze CpuBurn4 najlepiej to robi (uzyskuje najwieksza na nim temperature). Chociaz wygrzanie CPU nie oznacza ze bedzie stabilny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja tam popieram Xona..... uruchomilem CpuBurn4 na nocke..... i komp sie nie zawiesil.... 15 minut gta 3 i komp wisial co 15 minut na standardowym chlodzeniu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 eeee to ja mialem cos podobnego z cpustability stability go nie powiesil a jak wlaczylem sofa2 to po 2min zaliczyl wioche :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...