axl2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak widać pamięć systemowa jest zjadana przez kartę graficzną, czego ja osobiście sobie nie winszuję gdyż mam kartę z 1GB własnej pamięci. Co zrobić by HyperMemory wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Parę chwil szukania i znalazłem temat z 2007 roku z zagranicznego forum: Download ATI Tray Tools and install it if you haven't already - then go Tools & Options, General Options, Advanced, and uncheck "Enable ATT Shared Memory". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Parę chwil szukania i znalazłem temat z 2007 roku z zagranicznego forum: edit - juz nic Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez axl2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...