anton86993 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tak jak w temacie. Mam E8400(zamieżam wymeinić na coś z serii Q9xxx) oraz GTX 260. Czy jeśli kupię jaką inna kartę firmy Nvidia to czy będzie blok pasował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tak jak w temacie. Mam E8400(zamieżam wymeinić na coś z serii Q9xxx) oraz GTX 260. Czy jeśli kupię jaką inna kartę firmy Nvidia to czy będzie blok pasował? Nie chce być niemił/aympatyczny ale ostatnimi czasy było kilka tematów odnośnie jaki zestaw itp. Blok fullcover będzie pasował tylko na tą jedna karte i żadna inną. Jaki budżet?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton86993 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To zależy. Nie mam zbytnio kasy więc będę części po woli kupywał czści. Najpeirw te mały potem te wieksze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nierozsądnie... kup od razu wszystko... uzbieraj pieniądze i wtedy daj znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sad_madman Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja nie uważam tego za nie rozsądne. Dlaczego ? Przez ten czas można sobie przeglądać allegro i licytować części i w ten sposób będzie można czasami wyczaić coś naprawdę dobrego w niskiej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...