wysokocukrowy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Jakie jest dobre chłodzenie na Xeona X3440 (AsRock CCO - pasują 775 i 1156) pod kątem podkręcania? Chodzi mi o złoty środek - cena/jakość. W sklepie polecili Scythe Mugen 2 rev. B. Wydatek 159zł nie jest problemem, ale może znajdzie się coś lepszego i niewiele droższego lub podobnej jakości i niższej ceny. Pozdrawiam! Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez wysokocukrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Corator DS lub Cogage Arrow, ale mugen 2 i tak wypada opłacalniej :wink: z najtańszych performa lub fortis. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ostatnio chyba w cooling.pl widziałem promocję na Scythe Yasya 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4lkon Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 NH-D14 - nie ma nic lepszego jeżeli chodzi o AC :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 NH-D14 - nie ma nic lepszego jeżeli chodzi o AC :D (...) Chodzi mi o złoty środek - cena/jakość. (...) niewiele droższego lub podobnej jakości i niższej ceny. Czytamy temat albo nie nabijamy debilnymi postami licznika. :angry: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zatem decyzja zapadła - biorę Mugena 2 rev. B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...