Hejger Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Może znajdzie się tu jakiś posiadacz tej budy. Mobas w tej budzie powinien być odwrócony do góry nogami, po lewej stronie, czyli tak jakby wziąć zwykłą budę i postawić podłogą do góry. (To się nazywa BTX, tak?) Jest w niej opcja przełożenia tacki i tylnej ścianki, tak żeby buda była jak zwykła? Bo mogę za grosze wyrwać fajną budę z piwnicą, ale jakoś mi się nie widzi stawianie kompa po drugiej stronie... Edit: Ehhh myślenie chyba jednak nie jest moją najmocniejszą stroną... Tylna ścianka była by środkową stroną na zewnątrz.. Do usunięcia :F Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dodam, że to się nie nazywa BTX. BTX to całkiem inny układ płyty głównej, co za tym idzie obudowy też, a to jest po prostu ATX do góry nogami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 BTX to w zasadzie lustrzane odbicie ATX => nic nie pasuje, zero korzyści, droższe obudowy i mobo -> wróżę i życzę szybkiej śmierci temu "standardowi" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...