fast finger Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Cześć, mam telefon SE c702 od ponad roku, troche już przeżył, tzn. troche razy spadał na ziemie. Od tygodnia co jakiś czas wyłączał mi się ni z gruchy, ni z pietruchy. Wczoraj chciałem napisać SMS'a to pojawiła się wiadomość, ze jest pełna pamięć i czy usunąć wiadomości, ja usunąłem. Potem jak chciałem wejść do jakiegoś folderu z wiadomościami to wyskakiwał błąd, jak chciałem napisać SMS'a to, że mam usunąć wiadomości. Wyłączyłem telefon, włączyłem jeszcze raz, wybieram "Tryb normalny" i telefon zawiesił się. Wyjąłem baterie, włożyłem, włączam telefon a tu zawiesza się na animacji sony ericsson. Co robić? Co poradzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zmienic oprogramowanie albo kupic nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wgraj softa Seusem i powinien zabanglać;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...