Gemtin1 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Mam okazje kupic od znajmoego uzywany przez ok. rok zasilacz chieftec cft 750 14c bez gwarancji, lecz w pelni sprawny z pelnym okablowaniem za lekko ponad 200zl. W podobnej cenie moglbym nabyc nowy zasilacz z gwarancja ocz modxstream 500w modularny. Co byloby lepszym wyborem? PC z sygantury, zamierzam kupic hd 4870/4890, komputer jest na bierzaco modernizowany. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja bym bral OCZ, glownie dla gwarancji i swietego spokoju. Ale oczywiscie ten Chieftec bylby lepszy szczegolnie pod rozbudowe na przyszlosc, OCZ ma 2 linie 12V po 18A a ten Chief 4 linie po 18A. Co nie zmienia faktu ze ten OCZ spokojnie wystarczylby ci do kreconego Quada i grafiki pokroju HD5850/GTX 460 wiec nie wiem czy warto pchac sie w 750W chyba ze planujesz ktoras z wymienionych kart w SLI/CF. Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...