Micro Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam - chcialbym skonsultowac z wami pewna przypadlosc mojej zasilki - otoz po podlaczeniu kabla zasilajacego do zasilki, zaczyna ona wydawac taki wysoki, piszczacy dzwiek... - co to moze byc - czy w zasilaczu tej klasy cos takiego to rzecz normalna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fagusp Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie wydaje mi się, aby to było normalne. Sam mam 750W z tej serii i opisane przez ciebie efekty dźwiękowe u mnie nie występują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zdarza się i ponoć producent przyjmuje takie zasilacze na gware bez gadania, reklamuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ech ja to cos mam ostatnio pecha do zakupionych rzeczy :/ - najpierw wentyl, teraz PSU :o - co to tak piszczec tam panowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...