sebo_pl Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Tak jak juz pisałem , jestem zupełnym laikiem ale słyszałem , że mozna podkręcić procka. Mój komp : ABIT KX7-333 chipset KT-333 max. szybkość magistrali to 166 Mhz max. mnożnik to 12,5 i to tyle co wiem o swoim kompe :-) Jeżeli ktos bedzie wiedzial jak to zrobic to proszę o kontakt. Z góry wielkie dzięki. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 FAQ FAQ FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Athlona 1900+ to za bardzo nie podkręcisz. Chyba, że chcesz mieć w domu mały kaloryfer. Przy dobrym miedziaku + wietrzona buda potrafi zrobić 50 w stresie. A co dopiero przy podkręceniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 mozesz sobie fsb co 1MHz do gory podnosic i napiecie na 1.85v podnos sobie fsb raz na dzien,zadbaj o chlodzenie i tak w ciagu dwoch tygodni dojdziesz do max twojego proca,ale za to bedzie ustawiony na stabilnosc(bo jak zacznie sie wieszac to znaczy ze trzeba sie cofnac o 1 MHz i to jest max) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...