_Vip_ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 kumpel wczoraj kupil taka kostke razem z FRN2-L.Pamiec tabez problemu pracuje przy timingach 2-2-2-2 z fsb166,a za zadne skarby nie da sie na niej przekroczyc fsb180 :evil: obojetnie jakie timingi i jakie napiecia.Czy moze mi to ktos wytluaczyc bo juz nic z tego nie kumam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no to fajny Elixir mu sie trafil,bo moj pracuje napewno na 175MHz ,ale na CL2 2-5-2 1T tylko do 150MHz 2.8v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no to fajny Elixir mu sie trafil,bo moj pracuje napewno na 175MHz ,ale na CL2 2-5-2 1T tylko do 150MHz 2.8v to strasznie fajnie,ale dlaczego to badziewie nie ciagnie wiekszego fsb niz 180 na najwolniejszyh timingach :evil: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Hmm... dziwne. Mój max to gdzieś ok. 190, też na tym Solteku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no to fajny Elixir mu sie trafil,bo moj pracuje napewno na 175MHz ,ale na CL2 2-5-2 1T tylko do 150MHz 2.8v to strasznie fajnie,ale dlaczego to badziewie nie ciagnie wiekszego fsb niz 180 na najwolniejszyh timingach :evil: :?: hmmm bo to badziewie :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no nic ,chyba najlepszym wyjsciem bedzie puszczenie sprzeta asynchronicznie.proc fsb200,pamiec fsb166 na najszybszych timingach :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A próbowaliście zmieniać banki? Już tak czasem na NF2 było, że to wina banku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A próbowaliście zmieniać banki? Już tak czasem na NF2 było, że to wina banku... tak,wszystkie kombinacje sprawdzalem i dalej doopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 asynchro datuj sobie. będzie gorzej. lepiej mnożnikiem podjechać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 asynchro datuj sobie. będzie gorzej. lepiej mnożnikiem podjechać. no i tak chyba zrobie.Szkoda mi tylko tej plyty ,bo az sie bedzie marnowala przy takim dupiatym fsb :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 bardzo fajne dostał elixiry.Miałęm kiedyś takie co na 2.8 timingo normal nie mogłem przekroczyć 170 mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a moje na 2,9v na 185MHz i CL 2.5 USTAWIENIA FAST biegaja ladnie :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Poprostu trafiłeś kiepski egzemplarz, tak jak ja procka. Pech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...