Łukasz Jabłoński Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Jestem nowy i mam problem.Chcę podkręcić procesor na sprzęcie: gigabyte GA-7ZM chipset VIA KT133 procesor AMD Duron 600Mhz. Co zrobić i jak zrobić ?.Będę szczerze zobowiązany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ale zonk ten GB jest wymarzony do o/c chcialbym takiego bo dawno nic nie lutowalem :-D fsb masz do 110 mozliwe do ustawienia i nic pozatym zostaje ci drut mod ,rzniecie mostkow lub lutowanie plyty ja bym wybral lutowanie zgodnie ze shematem dla ecs k7s5a tobie moge poradzic drut moda zgodnie z wyzej wymienionym schematem (miejsca lutowania zastepujesz drucikami na nozkach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Masz odpowiedz http://www.tweak.pl/forum/search.php?sid=e...9b1d42f66835e1a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jabłoński Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 :D Chciałbym aby i dla mnie było to tak łatwe.Ale o luowaniu nie mam pojęcia .Próbowałem z mostkami ale mam chyba jakiś walnięty schemat Może wiesz gdzie można znaleźć coś pewnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a na durony dziala mod "drut mod " i jak ktos moz epomuc potzrebyje zwiekszyc napiecie do 1.7 z 1.6 bo mi plyta niepozwala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...