Skocz do zawartości
GRID3

Problem z identyfikacją bloku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , ratunku czy ktoś wie jakie pasują króćce do tego potworka GTX-470 EVGA Mam WC ale na szybko złączki skręcane 8/10 a chyba tutaj będzie problem ? czy się mylę nie wiem jakie tu mam opcję przy tej karcie nigdzie nie mogę znaleźć info na temat tego bloku ... zakupiłem tę kartę ale zanim dojedzie chcę być ready do wpięcia jej w układ ...Trochę wypadłem z obiegu jeśli chodzi o WC . Przepraszam jeśli wyda wam się śmieszne to pytanie .... :)

Edytowane przez GRID3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EVGA GeForce GTX 480 Hydro Copper FTW Pictures and Specs : nVidia Forum

"High performance, high flow fittings are also included in both 1/2” and 3/8” sizes."

Normalnie twoje zlaczki powinny pasowac tam, jezeli nie chcesz tych stockowych NK.

Swoja droga oplacanosc takiego zakupu jest watpliwa. Jak policzysz normalna karte + blok. W zasadzie jak by patrzec na cene z kompuszrotnika, to da sie kupic referencyjnego gtx480 (za okolo 1500zl) i do tego nowy blok za 350, i jeszcze bedzie ciut taniej :)

Edytowane przez aerial
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EVGA GeForce GTX 480 Hydro Copper FTW Pictures and Specs : nVidia Forum

"High performance, high flow fittings are also included in both 1/2” and 3/8” sizes."

Normalnie twoje zlaczki powinny pasowac tam, jezeli nie chcesz tych stockowych NK.

Swoja droga oplacanosc takiego zakupu jest watpliwa. Jak policzysz normalna karte + blok. W zasadzie jak by patrzec na cene z kompuszrotnika, to da sie kupic referencyjnego gtx480 (za okolo 1500zl) i do tego nowy blok za 350, i jeszcze bedzie ciut taniej :)

Dziękuje ślicznie wielki +++ , wiesz Kompuronik ma inne ceny dla detalistów ,nie kupuje jej w detalu wiec cena jest powiem bardzo atrakcyjna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi