Skocz do zawartości
Sutor

Netbook do nawigacji GPS

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

Zamierzam kupić netbooka, który będzie pełnił funkcję zarówno minikomputera (jakiś internet, excel, itd.) jak i nawigacji GPS. W końcu co 10 cali to 10 cali. Z tego co widziałem chyba najlepiej wygląda ten nowy netbook od Nokii. Ktoś ma i coś może powiedzieć jak chodzi GPS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej poszukaj jakiegos 10" z matowa matryca. Aktualnie mam w domu MSI Wind U230 z matowa 11,6", Athlon 1.6GHz mocniejszy niz Atom. Bardzo przyjemny sprzet i w pelni wyposazony.

Do tego zewnetrzny odbiornik na BT i chipie MTK. Mozna szalec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.09.2010 o 18:25, zzizzy napisał(a):
Wiem, czytałem.

W dniu 18.09.2010 o 21:42, Tony Soprano napisał(a):

Tylko pamiętaj, że kupując booklet'a dopłacasz parę stówek za napis Nokia tak naprawdę.

To tak jak do każdego innego markowego sprzętu. Patrz Apple, IBM itd.

W dniu 19.09.2010 o 14:03, Marynarz napisał(a):

Lepiej poszukaj jakiegos 10" z matowa matryca. Aktualnie mam w domu MSI Wind U230 z matowa 11,6", Athlon 1.6GHz mocniejszy niz Atom. Bardzo przyjemny sprzet i w pelni wyposazony.

Do tego zewnetrzny odbiornik na BT i chipie MTK. Mozna szalec.

No chyba tak zrobię. Idealne rozwiązanie. Ile Ci trzyma bateria?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.09.2010 o 07:19, bobikon napisał(a):
Dzięki wielkie ;).

Edit: Byłem o krok od kupienia ale ostatecznie zainspirowany tym: http://wiecejsprzetu.pl/toshiba-satellite-r630-do-8-godzin-na-bateriach/ - kupiłem to http://emobilne.pl/toshiba-satellite-r63013t-p-1023.html + zewnętrzny modem GPS na blutacz. Mega sprawa.

Edytowane przez Sutor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi