costi Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Witam! Nie do konca to prezentacja, wiec w razie czego niech mi ktos powie, gdzie mam sie z tym tematem wyniesc ;) ale sporo tu siedzi osob dobrze obeznanych w tworzeniu stron, wiec moze mi ktos pomoze. Otoz dziubie wlasnie stronke, ktora wyglada tak: Adres to Najemna Rota Muszkieterska - oficjalna strona Otoz poszukuje kogos, kto bylby w stanie przerobic skina forum tak, aby ladnie integrowal sie z reszta portalu. A konkretniej: - ogolna stylistyka moze zostac, natomiast do zmiany sa kolory tla forum, na pasujace do portalu - do wywalenia jest ciemna ramka wokol forum, raz, ze zle wyglada a dwa, ze chcialbym odzyskac jeszcze te pare pikseli - byloby pare baboli do poprawienia - dopasowanie elementow, zeby nie nachodzily na siebie oraz usuniecie elementow zaznaczonych na zolto: Bylby ktos chetny sie tego podjac, ew. ma namiar do kogos, kto moglby? Oczywiscie wszystkie pliki zapewniam (skin wordpressa, forum, pliki PSD do przyciskow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...